Καλώς ορίσατε στο WALK IN GREECE

Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα με αμέτρητους φυσικούς θησαυρούς και ανυπολόγιστη πολιτιστική κληρονομιά!

Ο ορεινός χώρος της καλύπτει το 75% της συνολικής έκτασης, ενώ πεδιάδες και ατελείωτες ακτογραμμές συμπληρώνουν τα μοναδικά της τοπία!

 

Το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον, οι λαϊκές παραδόσεις, τα γαστρονομικά εδέσματα και τα μνημεία του πολιτισμού, που συναντούμε στην Ελληνική ύπαιθρο, αυξάνουν ολοένα το ενδιαφέρον εκδρομέων από όλο τον κόσμο, που ταξιδεύουν αδιάκοπα, ανακαλύπτοντας κάθε κρυφή πτυχή της χώρας.

 

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την Ελλάδα και την κουλτούρα του φιλόξενου λαού της, είναι αναμφισβήτητα να την περπατήσετε από άκρη σε άκρη.

Ίσως αυτό να φαντάζει αδύνατο, όμως υπάρχει τρόπος να βρεις αυτό που αποζητάς, αφήνοντας πίσω σου το ελάχιστο απότύπωμα.

 

Θα θέλαμε να μοιραζόμαστε κάθε μας εξόρμηση με φίλους της πεζοπορίας, ώστε κάθε χρόνο να δημιουργούμε τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε στην ορεινή και νησιωτική Ελλάδα, όλο και περισσότερο.

Το walk in Greece δεν είναι εμπορική επιχείρηση, αλλά ένα συντονιστικό όργανο που ενεργεί με γνώση κι εμπειρία συστήνοντας εβδομαδιαία πεζοπορικά προγράμματα με την υποστήριξη Ελλήνων επαγγελματιών συνοδών.

Ακολουθήστε την παρέα μας και γνωρίστε τη φύση και τον πολιτισμό της υπέροχης αυτής χώρας με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο!